A- A A+
Pin It

 

   Здравейте,

   Нямам нищо против да поместите писмото ми в "Арка".

   За тази една година се убедих, че има много такива като мен у нас и по света. След семинара в Бургас при нас има развитие към по-добро. Благо­дарение на това, което научих от вас и от АА, проведохме една интервенция и резултатът беше лечение в болница, ремисия за около месец (това през лятото на 2005). После имаше влошаване през есента и началото на зимата, преди Коледа още една кратка ремисия, пак влошаване...

   Наскоро той е получил много голям кръвоизлив вследствие обострен гастрит или язва - за малко беше в болница на системи и сега пак е в реми­сия и на диета (никакъв алкохол, сокове, витамини...).

   Не знам дали този път е стигнал дъното, не знам колко ще продължи и как ще е за в бъдеще - но всеки трезвен ден ми е като подарък, Божия бла­гословия.

   За себе си мога да кажа, че откакто започнах работа по 12 стъпки се чувствам по-добре, "по-цяла" - каквото подхвана, всичко ми се получава, носи ми удоволствие и радост. Откакто се признах за победена от алкохола и се оставих в ръцете на Бог - независимо от състоянието на съпруга ми - аз се чувствам добре, много по-спокойна и в мир със себе си и околните.


   Поздрави и Бог да е с вас.

Н.

 

 

Pin It

АркА, брой 6, март 2006 г.

АркА

брой 6, март 2006 г.

Редакция и превод: Анна Швед

Коректор: Йорданка Илиева

Снимки: Анна Швед

В броя са използвани м. др. снимки на художествени творби на възпитаниците на

Центъра по трудова терапия "Вяра и надежда" във Варшава.

Благодарим за предоставянето им!

Графично оформление и предпечатна подготовка: Анна Швед

БЮЛЕТИН НА РЕГИОНАЛНАТА ПРОГРАМА
“АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ”
НА ФОНДАЦИЯ “СТЕФАН БАТОРИ”

Издателят разрешава препечатването на нашите статии с молба за поместване на следната забележка:

“Препечатано от списание “АРКА”, издавано в рамките на Регионалната програма “Alcohol & Drug” на Фондация Стефан Батори.”