МНОГО НОВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА

 

     Искам най-искрено да благодаря за прекрасните дни във Варшава. За мен всичко това, първо, беше неочаквано и, второ, изключително полезно.

     Откакто съм в АА, винаги съм си представял помощта и подкрепата за хора като мен, алкохолици, по този начин. За съжаление, при нас в България това трудно може да се случи, като причината, според мен, не е само в липсата на пари, но това е една доста дълга тема...

     Допреди почти три години не съм си и помислял, че ще присъствам на такъв семинар и с такива хора, не съм си представял, че за толкова кратко време ще науча много нови и полезни неща. Наистина се радвам и съм щастлив, че бях част от това. Извинявам се за моята неак-тивност по време на семинара, но преди да попадна в АА, за мен беше невъзможно трезвен да кажа и една дума пред повече от един човек, все още до някаква степен е така, но го преодолявам... надявам се. Въпреки това мога да ви уверя, че слушах внимателно и разбрах много и полезни неща.

     Имам огромното желание такъв семинар да се проведе в България и бих направил всичко, което мога и зависи от мен, за да се случи, но както казах това е една много дълга тема... обикновено без край.

     Още веднъж искрени благодарности на Ева, на Малгожата и на фондацията. Благодаря!

Емо