Здравейте,

   Нямам нищо против да поместите писмото ми в "Арка".

   За тази една година се убедих, че има много такива като мен у нас и по света. След семинара в Бургас при нас има развитие към по-добро. Благо­дарение на това, което научих от вас и от АА, проведохме една интервенция и резултатът беше лечение в болница, ремисия за около месец (това през лятото на 2005). После имаше влошаване през есента и началото на зимата, преди Коледа още една кратка ремисия, пак влошаване...

   Наскоро той е получил много голям кръвоизлив вследствие обострен гастрит или язва - за малко беше в болница на системи и сега пак е в реми­сия и на диета (никакъв алкохол, сокове, витамини...).

   Не знам дали този път е стигнал дъното, не знам колко ще продължи и как ще е за в бъдеще - но всеки трезвен ден ми е като подарък, Божия бла­гословия.

   За себе си мога да кажа, че откакто започнах работа по 12 стъпки се чувствам по-добре, "по-цяла" - каквото подхвана, всичко ми се получава, носи ми удоволствие и радост. Откакто се признах за победена от алкохола и се оставих в ръцете на Бог - независимо от състоянието на съпруга ми - аз се чувствам добре, много по-спокойна и в мир със себе си и околните.


   Поздрави и Бог да е с вас.

Н.